© 2019 Anders Howerdal  EXI:FOTO anders@exi-foto.se 073-1536522

Medlem i Svenska Fotografers Förbund SFF

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square

Stolt Gesäll inom fotografiyrket

2019/09/04

 

 

 

 

Efter nästan åtta år som egen företagare tog jag tag i saken och ansökte hos Sveriges yrkesnämnd om att få avlägga gesällprov. Provet bestod av teori- och arbetsprov och var minst sagt en utmaning. Totalt lämnade jag in ca 40 arbetsprover i olika kategorier för bedömning. 

 

Så i november bär det av till huvudstaden för gesällutnämning i Stockholms stadshus, lite stolt får man ändå vara. Gesällbrevet är en etablerad kvalitetsmarkör och innebär att man som fotograf håller en hög standard och innehar den kunskap som krävs för att arbeta som yrkesfotograf. 

Dela på Facebook
Please reload

  • Black Instagram Icon